Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2018 08:23 - Възможно ли е благовестието за Бога да се счете за престъпление от общ характер ?
Автор: presbyterianchurch Категория: Други   
Прочетен: 604 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Знам, че днес все повече християни се сблъскат с този важен въпрос ! Но защо е така и коя е причината, днес да се счете благовестието за престъпление от общ характер?
Колкото и да не ни се хареса това искам да ви помогна да разберете истинската причина за това, защото днес това е реалност и църквата е в сериозна опасност , ако не вземе спешни мерки църквата ще изпадне в още по голяма криза и колабс. 
През последните години на 19 век държавната власт все повече е искала да поеме управлението на църквата, за това е търсила начин, как да влезе сред редиците на църквата, като в това число е взела решение да премахне всички ревностни християни и лидери от църквата, както и пасторите и стълбовете на християнството.
За това държавата на своя ред, е обучавала свой агенти служители в всички отрасли на науката, технологиите , религиозно обучение , като основната част е била след като се промъкнат вътре в църквата, лека по лека да получат доверие, и след което да влезнат по стълпено в църковното управление и от там да унищожат, настоящи и бъдещи лидери на църквата които са ревностни, както да ги подтикват към деяние, което противоречи на църковните канони или да създаде такъв конфликт, че те повече да не могат да благовестват за Бога повече. В крайна сметка агентите успяват и унищожават църквата, която днес тъне в грях, престъпление и библейските принципи да не могат да бъдат прилагани.
За това тези агенти не само извършват богохулство срещу Бога, но въвличат истинските християни към грях и престъпление да участват с което те много добре знаят, че ще навлекат Божия гняв над самите християни, както ще предизвикат смут в народа а от там те да бъдат отстранени от църквата завинаги.
1. Първото голямо престъпление срещу църквата.
- Влезнаха в църквата в самото управление.
- Ръкоположени са от наивни християни и лидери на църквата.
- Дават Господна вечеря, която оскверняват тялото на Бога и вкарват абсолютно всички до един в грях.
- Ръководители на църквата.
- Назначени пастори.
- Назначени учители.
- Те колят те бесят, църквата не участва никъде в духовната дейност.
- Регистрират и водят политически парти.
- Търсят вътрешни агенти наивници в църквата да им се доверят и да съобщават, да получат информация и предават всяко действие , деяние на други християни по-повод, че много са заинтересовани за тежкото им семейно положение.
- Агентите умишлено настройват всички срещу всеки, който търси истината за тях или Бог започва да ги издига. Започват първо с повода, НЕ СИ ОЩЕ ГОТОВ! ИДИ ДА УЧИШ ПРИ НАС! НЕ СИ ДОРАЗБРАЛ ИСТИНАТА! БОГ НЕ ГОВОРИ И НЕ УПОТРЕБЯВА ХРИСТИЯНИ, КОИТО НЕ СА ЗАВЪРШИЛИ БИБЛЕЙСКО УЧИЛИЩЕ! ТИ СИ ГОРД! СПРИ ДА ПРОПОВЯДВАШ! ТИ СИ ЕРЕТИК! ТИ СИ ГРЕШНИК! ИМАШ ЛИ ПАРИ, ЗНАНИЯ ЗА ТОВА? 
- Настройват семейството срещу самият него, както и самото общество. Това звучи нещо, като ; Ти си член на БКП и не можеш да ни излагаш !!!
- Последната ерес, която агентите проповядват, че Бог не прощава! Явно имат си написана КОМУНИСТИЧЕСКА – БИБЛИЯ !!! Опа ! Какво правят християните сред такива? Библията друго говори. Който проповядва това е чист еретик!!!



Гласувай:
1



1. mihala - Здравей,
24.05.2018 09:18
А вярата къде е? Бог толкова ли е малък и не вижда или заблудата вилнее навсякъде?
цитирай
2. presbyterianchurch - RE: Здравей Михала
24.05.2018 11:55
Всеки има вяра, даже и сатана, според Яков 2:19. Ти вярваш, че има само един Бог, добре правиш; и бесовете вярват и треперят. Въпроса се състой в това,че истинските християни са гонени, както и Исус Христос е бил гонен.Не можем да бъдем по горен от Христос-Матей 10:24. Ученикът не е по-горен от учителя си, нито слугата е по-горен от господаря си.Бог не е малък, но то е знак, че сме в последно време и сатана все повече навлиза в управление на църквата. Бог вижда и защитава само тези, които го следват. Това което се случва в църквата днес е да се събудим и да знаем и разберем, че трябва да сме готови и будни и светилниците ни да бъдат запалени и когато дойде младоженика да сме готови. За това онези, които стоят са длъжни да кажат цялата истина , а не половин истина.
цитирай
3. mihala - Поздрав,
24.05.2018 19:19
Християните вярват, а бесовете знаят,че има Бог. За края никой не знае освен Отец.Бдете!
цитирай
4. presbyterianchurch - RE: В отговор
24.05.2018 21:11
Сестра Михала. Християните знаят и вярват. Относно края на света, да така е, че не знаем, но имаме белези по които можем да разберем идването на Божият Син. За това ние трябва да сме продготвени за Неговото идване. Но даже да не стане в наши дни пак трябва да сме готови и приготвени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: presbyterianchurch
Категория: Други
Прочетен: 31538
Постинги: 47
Коментари: 10
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031