Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2018 20:07 - САЩ са нашата прокоба.
Автор: kuschel Категория: Други   
Прочетен: 11800 Коментари: 4 Гласове:
9

Последна промяна: 29.12.2018 21:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ген. Шивиков запали мрежата: Народе, не усещаш ли, че си предаден  от своите и обречен на мизерно съществуване?!

image

Бившият командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада и началник на българския контингент в Афганистан ген. Димитър Шивиков публикува разтърсващо съобщение в профила си във Фейсбук. В него той изобличи САЩ като Жандарм №1 на света и обвини Вашингтон в „брутална намеса“ във вътрешните работи на България. 


image     Димитър Шивиков  
 

„ДАНО, ДАНО, ДАНО разбера, че силата е в мен и в теб НАРОДЕ????“ и да сложим край на това мракобесие, на тази брутална намеса във вътрешните ни дела, на бруталното влизане с бутонките в нашата национална идентичност, защото посолството на САЩ в България приветства силата на българския дух и ни го втълпява ежедневно и ние търпим ли, търпим. Велики държави и империи са били унищожавани и заличавани от картата на света не толкова с военна сила, отколкото чрез предателства от вътре. Народе, не усещаш ли, че си предаден от своите и обречен на мизерно съществуване?! Една дузина хрантутници на чужда ясла (с отвъд океански превкус) се надпреварват от сутрин до вечер да ни облъчват с техните брътвежи, че „повече Америка в България винаги е по-добре, отколкото по-малко Америка в България. Е, най-добре би било цяла България в Америка под формата на щат, но това е само мечта непостижима…..“. Те безскрупулно обявяват Русия за най-големия враг на България и с това мислят, че печелят народната любов. В една елха виждат заплаха за националната ни сигурност, а не отчитат и не коментират арогантната намеса в нашите решения какви самолети да се купят. Двамата най-висши дипломати на САЩ предварително обявиха уж българското решение на експертната комисия за новите изтребители. Дори единият от тях дойде тук, за да се увери на място, че не е допусната грешка. Една друга братска нам страна, която винаги е отстоявала българския национален интерес си изпраща боклуците в Отечеството ни да го горим и по този начин да се отопляваме. Питам аз – като е безопасно защо не го горите у вас, британци, а се харчите да го пращате тук или ние сме за вас бунището на Европа? Не Русия е агресивна държава №1в света, САЩ са жандарм №1 в света. Това го признава самият президент Доналд Тръмп , който при посещението си днес в Афганистан каза, че САЩ няма повече да са жандармите на света. Кратко и ясно. Аз знам от опит, че там където са се намесили те - повече държавност няма, там има разруха, там има тероризъм, там има анархия, там има увеличаване на производството на наркотици или суровини за наркотици, това се превръща в територия, от която те ще се възползват в даден момент. За доказателство вижте политическата карта на света. В този смисъл за мен много по-близка ми е Русия и руския народ. Една елха създава чувство на уют и топлина, вяра и надежда в по-добро, а една непрекъснато натрапчива реклама ме отвращава. За мен над всичко и всички е България. България е била силна, с международен авторитет и респект, когато българските правителства са водили относително самостоятелна или по-точно равнопоставена политика с другите държави. На първо място ние трябва да започнем да уважаваме себе си, да не се прекланяме пред когото и да е било, да се гордеем, че сме българи и нашата родина е древна страна.
За България и българския народ с чувство на гордост и значимост!  



Тагове:   димитър шивков,


Гласувай:
11



1. gazserviz - ...
30.12.2018 03:04
Той народа знае, друг е въпроса дали му дреме... Егоизма евентуално винаги погубва егоиста!
цитирай
2. kuschel - Скоростта на Авангард ( разбира се ...
30.12.2018 05:06
Скоростта на Авангард ( разбира се не пълната) е 20 Маха или 24 000 км/час т.е. обикаля Земното кълбо за 2 часа, а разстоянието от Севастопол до Вашингтон (8000 км) го изминава за 20 минути. Едва ли е необходимо да казвам, че до София един Авангард прелита за 1 минута. Това е положението. Пак си купувайте Ф-16. Турция бързо се ориентира накъде духа вятъра и вече е с крак и половина извън НАТО.
цитирай
3. radostinalassa - САЩ са фалирали, но не им харесва
30.12.2018 08:28
Искат като самоубийците да повлекат и други със себе си. А ние търпим.
цитирай
4. kuschel - Възможностите им все повече ще н...
30.12.2018 19:50
Възможностите им все повече ще намаляват. Обединените научни сили на Русия, Китай и Индия просто ще ги изпреварят технологично. Китай се готви да каца на Луната и тогава ще стане ясно кой е бил там и кой се прави, че е бил.
цитирай
5. pando - Абсолютна истина
30.12.2018 19:52
ФАЩ са самоубийци и не искат сами да бъдат в лайняната яма...Това е.
А Русия направи за посмешице "армията" от нобелисти,МАСКисти и прочее висопоставени псевдо научни онанисти. Военният бюджет им е колосален ,но...поради колосалната корупция...
НАТО са туристи във военни униформи и рентиери.
цитирай
6. kuschel - Абе какво НАТО. Няма такова нещо. ...
30.12.2018 20:13
Абе какво НАТО. Няма такова нещо. Има една армия, тая на САЩ, останалите са в каменната ера. Никой никога не би умрял за съседа си. Абсурд! Това е една жалка сбирщина на принципа "много баби - келяво дете".
цитирай
7. krumbelosvet - Народът
02.01.2019 18:06
Народът може да играе, ако "се свири от едно място". Затова първата работа на вносната "цветна революция" беше да ни разедини с БЕЗУМНА ОМРАЗА. Пасат ни с "жезъл железен", както пише в Библията...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kuschel
Категория: Други
Прочетен: 2377198
Постинги: 505
Коментари: 4339
Гласове: 3212
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031