Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2019 07:35 - Чувствеността и сексапила вродени ли са?
Автор: jokera Категория: Хоби   
Прочетен: 4895 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Дамите винаги искат да изглеждат добре и да бъдат привлекателни за околните. Чувствеността и сексапила вродени ли са или може да се придобият? Защо съществува народна мъдрост „хубавото конче и под скъсан чул си личи“ и това само за физическата красота ли се отнася? Тези народни мъдрости не са възникнали от вчера за днес, а са многовековна натрупана мъдрост от наблюдения върху истинския живот. Защо има жени, които според съвременните критерии за красота са по скоро невзрачни, а привличат мъжете точно както буркан с мед разни летящи твари.
Чувствеността е свързана с нашите сетива, с удоволствието от докосването, от уханието, виждането, чуването и от интуитивното шесто чувство. Чувствеността е свързана с удоволствието от живеенето. Това е женската вътрешна красота и жизненост.


image

Карта Таро за Деня: Кралица на Чашите

Тълкуване според: Джоузеф Ърнст Мартин

Колода карти: Таро на търсещия

Изтеглена: в нормално положение 

image

 

Майка на Чашите – Майчинство

Цвят на очите: лешников, кафяв

Цвят на кожата: мургава, потъмнчла

Цвят на косата: тъмнорус, тъмнокестеняв

Рамка: синьо, вода, емоции

Латинска буква: Y, Z

Кинжали : насочени надясно – Отговорът се намира в бъдещето.

Майката на Чашите е чудесна карта. Тя е дълбоко свързана със земята и земните неща, а също е много жизнена и сексапилна.

Това не означава непременно, че има много любовници, но че притежава дарбата да удовлетворява своя партньор във всяко отношение. Тя може да бъде и добра майка. Над нея витаят две духчета на неродени дечица. Между тях има една купа. Купата трябва да бъде напълнена, преди децата да се родят. Над купата виждаме изобразено Третото око, символизиращо вродената интуиция, която притежава Майката на Чашите. Нейният поглед е насочен надолу, към огледалната повърхност на водата, олицетворяваща подсъзнателното. Жената търси в нея отговорите на въпросите, които я интересуват. Отговорът на всеки въпрос се намира вътре в нас. Той се отразява в нашето подсъзнание, но повърхността на водата трябва да се успокои, за да се избистри картината. Майката на Чашите е донякъде мистериозна, но достижима, и приковава нашето внимание, променяйки представите ни за реалността по един странен начин. Около нея има нещо духовно и същевременно материално. Тя е надарена с вътрешен поглед и умение да мечтае. Нощта отключва нейните психически дарби, въпреки че понякога тя самата не ги осъзнава. Тя е артистична и мечтателна. Нейната любов към децата е свързана с потребността ѝ да бъде обичана и обожавана от околните. Тя обича да се вслушва в идеите на другите. Майката на Чашите олицетворява върховния идеал за женствеността.

Значение при изправена карта:

Любов и чувственост. Някой, който е тих и скромен, но в същото време справедлив, честен и безпристрастен. Външно изглежда мистериозна, но всъщност е доста контактна. Вие можете да прислоните глава в скута ѝ, разказвайки своите сънища. Добра партньорка и страстна любовница, тя бива въздигната до пиедестал от онези, които я познават. Поради своята връзка със земята, е много практична и притежава здрав смисъл за материалните неща. Ж нея може да откриете добрата приятелка, нежната любовница и грижовната майка. Психическите ѝ дарби са естествено вродени. Тя притежава дълбока емоционалност и същевременно много балансиран характер. Околните я възприемат като слънчев лъч.

image

Значение при обърната карта:

Неморалност и измама. Не може да ѝ се вярва за каквото и да е. Тя консумира материалните блага, разрушавайки ги. Нейната личност е прекалено напориста, агресивна и обсебена от собствения си Аз. На пръв поглед изглежда атрактивна, но в последствие тази привлекателност избледнява и на преден план излиза нейната перверзност. Понякога изпада в крайни емоционални състояния без видима причина. В един момент е тиха, а в следващия – истерична. Нейните идеи винаги са крайно материални и издават вроден тесен практицизъм. Това е архетипът на „материалното момиче“. Не заслужава особено доверие.

         https://www.facebook.com/Таро-78-тайни
                           http://taro.viastars.com/index.html
                        http://www.taro78secrets.viastars.com/


image




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jokera
Категория: Туризъм
Прочетен: 3698450
Постинги: 346
Коментари: 1374
Гласове: 3078
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031