Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Блогрол
1. Виртуална духовна библиотека
2. Сайт на в-к "Лечител"
3. Природна медицина-сайтът на д-р Пашкулев
4. Бъди щастлив
5. Радиестезия, хомеопатия, пирамиди
6. Всичко за билките-първа част
7. Всичко за билките-втора част
8. Всичко за билките-трета част
9. Всичко за билките-четвърта част
10. Полезни съвети
11. Сайт с Художествени снимки от Карибите и Канада.
12. Сборен постинг на снимки от други държави-проект на Петя
13. снимки от Родопите-2 част-проект ня Джулия Бел
14. България в снимки-проект на julia13
15. Снимки от Пирин-проект на Джулия Бел
16. Какво сме дали на света
17. Снимки на планини в България-първа част-проект на Джулия Бел
18. Снимки от Рила-проект на Джулия Бел
19. снимки от планини в България-2 част-проект на Джулия Бел
20. снимки от градове и села в БГ-проект на Джулия Бел
21. Снимки от църкви и манастири в България, проект на Джулия Бел
22. Снимки от Родопите-проект на Джулия Бел
23. Снимки от света-мои постинги
24. Снимки от планини в България-проект на Джулия Бел-трета част
25. Снимки от градове и села-втора част-проект на Джулия Бел
26. Притча за скорпионите
27. Билколечение
28. билкосъбиране
Постинг
08.09.2017 15:31 - Няма да публикувам нищо ново докато не оправите настройките в блога!!!
Автор: kasnaprolet9999 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10295 Коментари: 18 Гласове:
31


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Привет уважаеми администратори!-копирано от блога на ikar, заедно с коментарите.

Обръщам се с молба към вас, към която смятам ще се присъединят доста от съблогърите, изключвам троловете - защото тяхната цел е друга.

ОПРАВЕТЕ разстроената система на блога. Ако искате да останат свестни блогъри, ще се наложи малко и вие да се потрудите. Видно е, че всичко е оставено на самотек, което е много жалко.

1. В панела за нов постинг липсват бутони, като например:
- За цвят, вид и размер на шрифта
- За вмъкване на клип
2. Редактирането и постването е цяло преживяване (кошмарно)
3. Не може да се оставят постинги в раздел "чернови"

4. Системата изхвърля системно от блога и трябва през няколко минути да се логваме.
koshava - Подкрепям обръщението.....
07.09 16:43 Подкрепям обръщението-ама едва ли ще се оправи.Сайта е джаснат от нещо
или от някой.Явно нещата дето са махнати се ползват по някакъв начин
за пробив на сайта.Мое скромно мнение.
 zax -  И капчата ни мори и поти. Всички сме като на тест за интелигентност което за възрастта ни е срамно, а някои сме и вече кьорави което още повече обременява. По-малко чафки на листовките за шофьорския изпит съм сложил, от колкото тук. Кое е кола, колко моста има и колко са знаците .... по форумите ми се смеят и не вярват като им кажа на какво ме подлагат тук.  
 kuschel - Подкрепям напълно. Аз ако не мога да ...
07.09 17:49 Подкрепям напълно. Аз ако не мога да проявя творчество в правенето на постинг, загубвам всякакъв интерес. Спрях да пускам постинги до възстановяване на редактора. цитирай
 ivoki - ПОДКРЕПЯМ НА 100 %
07.09 18:19 И още нещо:
НЕКА СЕ ПУБЛИКУВАТ :
1.Всички които гласуват за даден постинг.
2.Критериите по които един постинг става популярен.
3.Статистиката за прочелите даден постинг да е реална.  emi1ts - Поздрави
07.09 19:47 за активността и позицията!Подкрепям обръщението и молбата !На мен лично не ми е известна причината за тези проблеми!Няма съмнение,че премахването им ще удовлетвори всички публикуващи тук!С уважение към труда на администраторите и дано успешно се справят с тази неприятна ситуация!С пожелание за хубава вечер на всички!
  didanov - Подкрепям напълно
07.09 19:49 Но според мен всяко хубаво нещо си има край и блога е на доизживяване въпрос на време е да се появи сериозен конкурент
  gikotev - ПРИ-СЪ-Е-ДИ-НЯ-ВАМ СЕ!
07.09 19:52 ПРИ-СЪ-Е-ДИ-НЯ-ВАМ СЕ!
  crep - И аз се присъединявам.
07.09 20:43 И какво от това?
Предполагам, че това е искане на собственика.
Ако е платено - може и да ти обърнат внимание.
Безплатно е обаче ...................
Приятна вечер.  
  mt46 - ...
07.09 21:07 Не ми се вярва този сайт да се пооправи...  
. zax - А защо не направим поста вълна??...
07.09 21:37 А защо не направим поста вълна???
Не че съм сигурен още ли действа.  
litatru - Здравейте, Икра!
07.09 23:01 Проблемите са и при мен. Уж е в настройките - оправих ги, но пак липсва едната лента. Много време трябва да изгубиш, за една публикация. Странно как няколко души могат да публикуват толкова много? Имам чувството, че тук всички (почти) сме просто "фон", а само няколко души са миропомазани! Кадърни и свестни хора от "фона", трудно могат да бъдат открити, за да бъдат четени... Трябва да ги търсиш дълго, да влизаш, да излизаш от сайта, да губиш време, нерви... Дали това не е една от необходимостите за този сайт?!!!
 travell -
07.09 23:43 Хубаво и учтиво се обръщаш към управляващите блога, но дано има и кой да го прочете от тяхна страна, търсейки постинга ти всред масовия спам.
Да се чуди човек колко безумни постинги могат да се пуснат при условие, че са премахнати половината функции, но пък са останали фалшивите прочити :)))
Мислех преди време да пускам в блога крими-романа си на части, но с всеки изминал ден ситуацията тук ме убеди в безумността на тази ми идея...
  donchevav - Горещо подкрепям - и те поздравявам ...
07.09 23:48 Горещо подкрепям - и те поздравявам за откритата позиция, скъпи Икра!
Не знам каква е причината за премахването на споменатите опции, но определено стоя тук /както споделя и №5/ заради възможностите, които този сайт ни дава да развиваме уменията си за подреждане и оформяне на постинг, да научаваме нови неща, да проявяваме творчество. Без избор на цвят, големина и шрифт на текста, без опциите за вграждане /и не само от YouTube/ - с право на избор на място в постинга, размер и дори времетраене, без красивите таблици и рамкиране, без функциите "Преглед" и "Чернова" - кое може да ни стимулира да останем в този сайт? А досегашните ни постинги? Колкото повече възможности са били използвани, толкова по-зле изглеждат - моите поне са неузнаваеми: без аутоплей, без клипове дори, с различни по големина, уродливи части от картинки - разхвърляни, грозни, ужасяващи; с черен, дребен, едва четящ се шрифт и текст, сбит максимално вляво... сякаш вандали са вилнели в блога... Обидно е, а се замислям и дали е законно. Нашите постинги излизат и в Google+, всеки има достъп до тях с едно кликване, не съм съгласна това да е лицето ми пред света - грозно и разкривено! Бих ги редактирала - всичките близо 250 постинга един по един - но кое ми дава гаранция, че едно щракване от страна на ония, които си играят с нас /поздравления за гифчетата илюстрации:)))/ - и всичко би започнало отначало:))) Какво - всичко ли да архивираме? Може би наистина е по-добре да напуснем този сайт, докато е време...
А може би се прави с цел някаква защита? Не вярвам. И преди се е случвало да се променя нещо, без блогърите да са уведомявани, например когато замениха командата за аутоплей с нова - и всички се питахме защо клиповете ни не тръгват. И в това отношение Литатру е много права...
Безплатен... може би това е ключовата дума, но тя отключва една друга много голяма тема за това кой какво губи и печели тук , тема, по която се чувствам малка да се изказвам:)))
Благодаря за този постинг, скъпи Икра! Поздрави!  
  zaw12929 - ПОДКРЕПЯМ ОБРЪЩЕНИЕТО: ПОЗДРА...
04:45 ПОДКРЕПЯМ ОБРЪЩЕНИЕТО: ПОЗДРАВЛЕНИЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА
ТЕКСТОВЕТЕ В БЛОГА СТАНАХА ТРУДНО ЧЕТИМИ, ЗАГУБИ СЕ ВРЪЗКАТА С ИЗТОЧНИЦИ- ВМЕСТО КЪМ ПО ДОБРО СЕ ВЪРНАХМЕ В ПЕЩЕРНАТА ЕРА.
  batogo - !!!:))) Поздравления, приятелю Икар! Благодаря ти, че си повдигнал тези актуални въпроси към Блог.Бг. !
07:10 Напълно подкрепям всичките ти искания, защото ги намирам за напълно справедливи! Това, което си изброил по-горе е сериозна преграда именно срещу тези, които творят в блога, защото не могат да ползват черновата, за да оформят текстовете на творенията си и да ги редактират, преди да ги публикуват.
Но, може би на Блог.Бг. му е по-изгодно да лансира атрактивни лъжи и инсинуации, а не да бъде трибуна на творци-будители и затова улеснява троленето, а затруднява творчеството?!?!
.kvg55 - Здравей!
11:35 И други писаха по този въпрос. Резултат никакъв.
Всичко добро!
 
kasnaprolet9999 - присъединявам се
14:58 Аз също много са озадачих, че постингите ми промениха вида си и хората, които ги четат са затруднени да прочетт информацията за билките ми. Няма възможност да се слагат клипове, нито активни линкове и не мога да присъединявам новите билкови постинги към сборните такива. В момента в който реша да редактирам стар постинг изчезват всички активни линкове, затова не присъединявам новите постинги към сборните. Отделно срещам трудности при писането на нов постинг за всичко изброено по-горе, вкл. коментарите на останалите блогъри. Чакам да се оправи това, за да продължа да пиша, засега стачкувам. Поздрави на всички, които са загрижени за съдбата на блог. бг. Предлагам да копираме този пост и да го пуснем от своите блгове, та дано ни чуят.

Надявам се да вземете написаното под внимание и да улесните всички съблогъри, които имат желание да внасят свежест в блога чрез своите атрактивни постинги.

С най-искрени уважения.


Тагове:   стачка,


Гласувай:
31



1. ikra - Благодаря!
08.09.2017 16:42
Благодаря за подкрепата!
Приятен ден :)
цитирай
2. rustam - Заглавието
08.09.2017 18:06
не звучи като "молба", а като ултиматум, но на модераторите едва ли им пука. Този сайт е частно предприятие, той си е платил "масрафа" хиляди пъти. Логично е да бъде воден към своя край.

Като не ви харесват условията, редактора и прочие - снасяйте своите дълбоки мисли и разсъждания в друго място. Или пък си направете свой сайт и пишете на воля без ограничения.

С две думи - възмущението ви е празно дърдорене, от което на администрацията на сайта й настръхнаха космите по ръцете.
цитирай
3. planinitenabulgaria - Руски хакери са причина за тези бели.
08.09.2017 18:16
В блога се пише против Путин и последва разработка - да се нахакват в блога простотии, които да се публикуват от ДОТ-ове и сървъра да се изпълни с тях така, че пишещите в блога да не могат да се свързват или това да става ужасно трудно. Тук няма нищо противозаконно, всеки може да пише в блога. Па бил той и кух блогър. Тогава се появиха разните руски обяви за размери на болтове, за марки технически вазелин, за ТУ и Нормали. Така не можеше, хакерите на Путин трябваше да бъдат спряни. И от Блог. бг измислиха този филтър с картинките тест за интелигентност, за да спрат ДОТ-овите простотии. Поради същата причина премахнаха и раздела Чернови, което много ме затруднява, защото помествам снимки.
Тези кибератака са доста неприятни, напомням за три от тях, изборите на президентите Тръмп, Генерал Радев и Егор Додон. Отново имаме системата "Кой", но между протестиращите има работещи точно за тази система.

цитирай
4. zax - Руски хакери, таратанки на глог...
08.09.2017 19:47
Руски хакери, таратанки на глогинки. Капчи има и по други сайтове но тази на готово от гугъл, за последните три месеца съм видял само в още един смотан сайт?!

Останалия сакатлък не е заради тях, само един адамакълия пишман-програмист до сега е протестирал срещу безпредметноста на таблиците?! Всеки който се е запознал с тях знае какво улеснение даваха. За останалите отрязани функции всички знаят.
цитирай
5. aip55 - Разочарован съм
08.09.2017 21:28
от безсилието на компетентните специалисти в Блог.бг.
Присъединявам се към мислите и блога ти Пролетке.
Подхванах интересен разказ, но няма да го продължа,
докато не се оправят нещата. Напълно съм съгласен с горе написаното от теб!
цитирай
6. donchevav - Не знам дали това да спреш да публ...
08.09.2017 22:04
Не знам дали това да спреш да публикуваш е добра идея, аз лично искам да продължавам да те чета. Ако настроиш постинга за публикуване на определена дата, можеш да ползваш отложената публикация като чернова - колкото време пожелаеш. Има доста възможности, които да се ползват в тази ситуация - с малко повече въображение, късмет и подходящи програми може и да се справим. Аз повече се гневя за старите ни постинги - моите с орязване на опциите са така разровени - на никого не бих дала вече адреса си от страх да не му хрумне да вземе да ги разглежда - а не ми се иска да ги архивирам:)))
Поздрави, скъпа Неви! Едва ли нещо в блога ще се промени към по-добро, но е чудесно да усещаш до себе си рамото на приятел! Прегръдка, приятелко! Светли дни в очакване на есента!
цитирай
7. kasnaprolet9999 - Благодаря за подкрепата! При...
09.09.2017 16:08
ikra написа:
Благодаря за подкрепата!
Приятен ден :)

Аз пък те поздравявм за идеята, макар и поднесена като молба.
цитирай
8. kasnaprolet9999 - не звучи като "молба", а ...
09.09.2017 16:12
rustam написа:
не звучи като "молба", а като ултиматум, но на модераторите едва ли им пука. Този сайт е частно предприятие, той си е платил "масрафа" хиляди пъти. Логично е да бъде воден към своя край.

Като не ви харесват условията, редактора и прочие - снасяйте своите дълбоки мисли и разсъждания в друго място. Или пък си направете свой сайт и пишете на воля без ограничения.

С две думи - възмущението ви е празно дърдорене, от което на администрацията на сайта й настръхнаха космите по ръцете.


Прав си, от моя страна е ултиматум.Имам къде да пиша и го правя. Много съм разочарована от политиката в блога и е нормално да реагирам така. На кой какво е настръхнало не ми е първа грижа.
цитирай
9. kasnaprolet9999 - В блога се пише против Путин и пос...
09.09.2017 16:15
planinitenabulgaria написа:
В блога се пише против Путин и последва разработка - да се нахакват в блога простотии, които да се публикуват от ДОТ-ове и сървъра да се изпълни с тях така, че пишещите в блога да не могат да се свързват или това да става ужасно трудно. Тук няма нищо противозаконно, всеки може да пише в блога. Па бил той и кух блогър. Тогава се появиха разните руски обяви за размери на болтове, за марки технически вазелин, за ТУ и Нормали. Така не можеше, хакерите на Путин трябваше да бъдат спряни. И от Блог. бг измислиха този филтър с картинките тест за интелигентност, за да спрат ДОТ-овите простотии. Поради същата причина премахнаха и раздела Чернови, което много ме затруднява, защото помествам снимки.
Тези кибератака са доста неприятни, напомням за три от тях, изборите на президентите Тръмп, Генерал Радев и Егор Додон. Отново имаме системата "Кой", но между протестиращите има работещи точно за тази система.



Въображението ти работи на макс, но не си убедителен. Поздрви!!!
цитирай
10. kasnaprolet9999 - Руски хакери, таратанки на глог...
09.09.2017 16:18
zax написа:
Руски хакери, таратанки на глогинки. Капчи има и по други сайтове но тази на готово от гугъл, за последните три месеца съм видял само в още един смотан сайт?!

Останалия сакатлък не е заради тях, само един адамакълия пишман-програмист до сега е протестирал срещу безпредметноста на таблиците?! Всеки който се е запознал с тях знае какво улеснение даваха. За останалите отрязани функции всички знаят.

Не можах да схвана, какво успокояващо има в това, че всички знаят за орязаните функции, нима това помага да се реши проблема.
цитирай
11. kasnaprolet9999 - от безсилието на компетентните ...
09.09.2017 16:19
aip55 написа:
от безсилието на компетентните специалисти в Блог.бг.
Присъединявам се към мислите и блога ти Пролетке.
Подхванах интересен разказ, но няма да го продължа,
докато не се оправят нещата. Напълно съм съгласен с горе написаното от теб!


Благодар за подкрепата.
цитирай
12. kasnaprolet9999 - Не знам дали това да спреш да публ...
09.09.2017 16:28
donchevav написа:
Не знам дали това да спреш да публикуваш е добра идея, аз лично искам да продължавам да те чета. Ако настроиш постинга за публикуване на определена дата, можеш да ползваш отложената публикация като чернова - колкото време пожелаеш. Има доста възможности, които да се ползват в тази ситуация - с малко повече въображение, късмет и подходящи програми може и да се справим. Аз повече се гневя за старите ни постинги - моите с орязване на опциите са така разровени - на никого не бих дала вече адреса си от страх да не му хрумне да вземе да ги разглежда - а не ми се иска да ги архивирам:)))
Поздрави, скъпа Неви! Едва ли нещо в блога ще се промени към по-добро, но е чудесно да усещаш до себе си рамото на приятел! Прегръдка, приятелко! Светли дни в очакване на есента!

Идвай по-често в билкарката ни група във фейса и няма да ти липсвам.До скоро пусках линкове на билковите ми постинги в групата, за да си спестя обсненията под снимките за разпознаване. Сега се чудя дали ще ги хареса някой в този вид и дали ще могат да ги прочетат с този дребен шрифт през телефоните си.
цитирай
13. rustam - Противоречиш си.
09.09.2017 16:35
kasnaprolet9999 написа:
rustam написа:
не звучи като "молба", а като ултиматум, но на модераторите едва ли им пука. Този сайт е частно предприятие, той си е платил "масрафа" хиляди пъти. Логично е да бъде воден към своя край.

Като не ви харесват условията, редактора и прочие - снасяйте своите дълбоки мисли и разсъждания в друго място. Или пък си направете свой сайт и пишете на воля без ограничения.

С две думи - възмущението ви е празно дърдорене, от което на администрацията на сайта й настръхнаха космите по ръцете.


Прав си, от моя страна е ултиматум.Имам къде да пиша и го правя. Много съм разочарована от политиката в блога и е нормално да реагирам така. На кой какво е настръхнало не ми е първа грижа.


пишеш ултиматуми до модераторите, а твърдиш, че не те е грижа за тяхната реакция. Човек пише ултиматуми, именно когато го е грижа. Разбира се, в случая ти преувеличаваш значението на своето "писане", защото отсъствието му просто няма значение нито за сайта, нито за администраторите.
цитирай
14. kasnaprolet9999 - не звучи като "молба", а ...
10.09.2017 14:10
rustam написа:
kasnaprolet9999 написа:
rustam написа:
не звучи като "молба", а като ултиматум, но на модераторите едва ли им пука. Този сайт е частно предприятие, той си е платил "масрафа" хиляди пъти. Логично е да бъде воден към своя край.

Като не ви харесват условията, редактора и прочие - снасяйте своите дълбоки мисли и разсъждания в друго място. Или пък си направете свой сайт и пишете на воля без ограничения.

С две думи - възмущението ви е празно дърдорене, от което на администрацията на сайта й настръхнаха космите по ръцете.


Прав си, от моя страна е ултиматум.Имам къде да пиша и го правя. Много съм разочарована от политиката в блога и е нормално да реагирам така. На кой какво е настръхнало не ми е първа грижа.


пишеш ултиматуми до модераторите, а твърдиш, че не те е грижа за тяхната реакция. Човек пише ултиматуми, именно когато го е грижа. Разбира се, в случая ти преувеличаваш значението на своето "писане", защото отсъствието му просто няма значение нито за сайта, нито за администраторите.

Не ми е първа грижа, а не изобщо.И нищо не преувеличавам, нямам друг ход.
цитирай
15. barin - За съжаление модераторите не пр...
14.09.2017 10:44
За съжаление модераторите не правят нищо, а само объркват нещата. Изчезнаха ми снимки от темите, дори цяла тема е останала без текста. Заради промените не мога да си развия темите добре. Подобни неща написах на няколко места, дано поне едно прочетат и реагират.
цитирай
16. kasnaprolet9999 - За съжаление модераторите не пр...
15.09.2017 14:33
barin написа:
За съжаление модераторите не правят нищо, а само объркват нещата. Изчезнаха ми снимки от темите, дори цяла тема е останала без текста. Заради промените не мога да си развия темите добре. Подобни неща написах на няколко места, дано поне едно прочетат и реагират.


Мисля, че се опитват да оправят нещата, защото се появи възможността да се слагат клипове в постингите. Дано се справят и с останалото, което е по-съществено.
цитирай
17. katan - Някъде в коментарите прочетох за "ултиматум".
15.09.2017 14:53
Ултиматум ми харесва повече от молба.
Сега ще сложа моя коментар към постинга на Икра, който е почти идентичен с този:

"Днес и аз се сблъсках с този проблем и бях много неприятно изненадана.
Дано някой да обърне внимание на постингите и коментарите!
И това: "Твърдя, че изгледът на постинга и неговото съдържание трябва да бъде право само на притежателят на личното ни блоговото пространство предоставено ни безплатно от blog".
Иначе всички ще се разпилеем ..."
Хубав ден!
цитирай
18. kasnaprolet9999 - Ултиматум ми харесва повече от м...
17.09.2017 21:23
katan написа:
Ултиматум ми харесва повече от молба.
Сега ще сложа моя коментар към постинга на Икра, който е почти идентичен с този:

"Днес и аз се сблъсках с този проблем и бях много неприятно изненадана.
Дано някой да обърне внимание на постингите и коментарите!
И това: "Твърдя, че изгледът на постинга и неговото съдържание трябва да бъде право само на притежателят на личното ни блоговото пространство предоставено ни безплатно от blog".
Иначе всички ще се разпилеем ..."
Хубав ден!


Радвам се, че се присъединяваш. Някои тук ме подкрепиха, но продължават да пишат, което ме изумява. Поздрави!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kasnaprolet9999
Категория: Лични дневници
Прочетен: 15298062
Постинги: 846
Коментари: 16439
Гласове: 41661
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031