Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2014 12:46 - За розовите прашки на Албена Вулева /18+/
Автор: deta7 Категория: Регионални   
Прочетен: 3343 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 18.10.2014 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Една от най-мразените тв водещи в България Албена Вулева крие дълбока лична драма.
Блондинката с лют език се опитвала чрез пиперливите си изказвания за родните звезди, да прикрие факта, че е наранена дълбоко емоционално. Бившето момиче на късмета всъщност не е имало особен късмет в живота, пише в. "Всеки ден".
Вулева е била зверски изнасилена преди години. Жестоката травма я осакатява емоционално за цял живот и с цинизъм и остър език тя се опитва да облече в броня наранената си душа. Единственият, с когото Албена е споделила ужасното преживяване, е майка й. Рускинята обаче я заклела да си мълчи и на никого да не казва това, което й се случило.
image

Семейството на бъдещата „сигнално жълта" журналистка се уплашило, че на Албена ще й тръгне име на лесно и неморално момиче. За това, че в Къщата на „ВИП Брадър" има и друга жертва на изнасилване, намекна първа Кали, която единствена събра смелост да сподели за това, че с нея са се гаврили сексуално.
„В обществото започна да се говори за това, че Вулева има афинитет към жени, след като тя така и не успя да задържи сериозно мъж до себе си и на няколко пъти каза, че няма да се омъжи", коментираха запознати.

Женско съскане в късна доба се изсипа от ефира на Нова телевизия. Водещата на „Голямата уста“ Венета Райкова хвана на къс пас врагинята си Албена Вулева и се опита да я разкости пред търпеливите зрители. В студиото сред гостите бяха поканени интимният приятел на Албена - Недик, както и мадам „Искрено и лично“ Меглена Ангелова. Задкулисно те обсъдиха интимните мераци на Албена, както и желанието й да има дете.
В пряк разговор между Вулева и Райкова обаче лъсна цялата взаимна непоносимост на двете настоящи блондинки.

Райкова заяви, че не можела да приеме фриволното поведение на колежката си – особено като репортер в Народното събрание.
„Всички помнят твоята жълта блуза, златните обувки, белите панталони и розовите прашки, подаващи се под тях“, върна лентата назад Венета.
„О, много се радвам, че си запомнила розовите ми прашки“, отвърна й Албена.
„Как ще коментираш обвиненията, че си крала в магазин?“, попита я Райкова.

„Кой го твърди това? Този, който го твърди, ще трябва да го докаже в съда. Това е моят отговор. Ще се видим в съда“, отсече Вулева.
„Защо бе изгонена от монасите в Рилския манастир?“, зададе следващия си въпрос Венета.
„Защото си позволих да им направя забележка, че като четат молитва си позволяват да употребят към молещ се – в случая мен – думата „проститутка, курва и т.н.“, отговори Албена Вулева.


Майката на Албена Вулева с 20-годишен любовник 










Гласувай:
7



1. apostapostoloff - Хвани Вулева, па
19.10.2014 07:19
удари Райкова.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: deta7
Категория: Регионални
Прочетен: 1304281
Постинги: 429
Коментари: 289
Гласове: 543
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930