Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2018 18:50 - ВАЖНО! ИЗЯВЛЕНИЕ НА НАЦИОНАЛНИЯТ БУНТОВЕН КОМИТЕТ ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 3843 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Братя и сестри Българи,

Днес два дни след неделя в която благодарение на Вас, всички участници в Бунта цяла България беше блокирана и границите и парализирани, виждаме стотици събития, дати и водачи на бунта, които нямат нищо общо с нас.

 

Искаме да сте наясно, че няколко седмици преди да се случат събитията в цялата страна, наши координатори в цяла България водеха разговори и увещаваха много от днешните, които искат да яхнат нещата да се включат в Бунта. Не става въпрос за партийни централи, а за хора които само до преди няколко месеца ни уверяваха, че едва ли не ще върнат всички българи от чужбина, не става въпрос и за политици, а за хора които само до преди няколко месеца ни уверяваха, че можели и искали да направят нещо за всички българи.

Искаме да сте наясно, че тези хора тогава във водените с тях разговори за общ национален БУНТ ни уверяваха, че сме луди и че никой нямало да излезе на улицата да блокира кръстовища, улици, магистрали и граници, защото българина си живеел добре и опита им показвал, че никой не искал да протестира. Естесвено всички така наречени днес организатори на събития различни от 19.11.

Понеделник 18:30 часа не знаеха, че в България благодарение на страницата “Национален протест срещу Безобразията в България” “Формацията”, блогът Хак Нюз, informiran.net и още няколко сайта, които от съобръжения за сигурност засега ще запазим в тайна, нещата бяха вече подготвени и хората в почти половин България в точно 27 града очакваха датата за масов всенароден Бунт, която първоначално беше обявена за 27.10. 2018 година в цяла България.

Предвид някои събития и обещания на политици, които в последствие се оказаха пак лъжи, се оказа, че трябва да се вдигнем и на 27.10 градове като Бургас вече бяха на улицата, а катализатора на Бунта бяха високите цени на горивата.

И въпреки факта, че Бургас и още няколко града успяха да блокират магистрала “Тракия” главен път Е – 79 както и няколко гранични пункта, същите тези, които от няколко дни ни убеждават какви организатори били на протести през годините и пускат събития различни от тези на 19.11. – 18:30 часа ни уверяваха, че нищо няма да се получи, а дори партийният функционер на партия “Финикийците” който днес всячески се опитва в различни градове да яхне протеста, беше публикувал в профила си колко загубени били всички, които протестирали по улиците и площадите блокирайки улици, защото така не се правело. За да дойде 11.11.2018 година, когато над 40 града в цяла България се вдиганаха на Бунт срещу всичко и днес да гледаме как същите тези които до вчера ни убеждаваха, че нямало смисъл да правим Бунта, говорим за тези които днес пускат всякакви събития различни от 19.11 се натискат да го яхнат.

Искаме цяла България, да е наясно, че ние от “Формацията”, “Национален протест срещу Безобразита в България” блога “Хак Нюз” както и всички останали, които организирахме нещата в над 40 града за 11.11. и ги започнахме още на 27.10 сме се обединили за датата 19.11. в 18:30 часа и ако искате да запалим в буквалният смисъл барикадите и да докараме нещата до край за по-добър живот за всички хора в България, то не се подвеждайте по събития различни от това в Понеделник.

Разбираме и желанието на някои хора да направят нещо някъде в някой град, различно от това което вече сме съгласували в националният бунтовен комитет, но пак искаме да сте наясно, че някъде някой организира всичко това за да ударим врага който 29 години ограбва България, а този враг не е само една партия, това са всички партии без значение в какво и как са се боядисали и какво ви говорят.

Затова и днес виждаме, толкова много различни събития и толкова много организатори, които ви зоват да излезете на улицата, защото тези хора, ако до преди три седмици ни обясняваха на нас, че нямало смисъл, защото са платени от партийните централи да ви успиват какви са велики водачи на протести, то днес са в паника, че всички партии може да изчезнат ако народа продължи с масовият БУНТ.

Братя и Сестри Българи, денят е 19.11 часът е 18:30 за цяла България и ако не сме обединени, скоро ще бъдем победени, а Бунтът потушен от политиците в България.

Затова не се поддавайте на внушения и обяснения от типа трябва да се действа, защото нас също ни сърбят ръцете да раздадем възмездието за което мечтае цяла България вече 29 години, но за да се случи до нас трябва да застанат поне 3 000 000 души по барикадите, а това време още не е дошло и ако ще правим всичко в различни дни и часове, скоро сме обречени на провал и ще отвържем ръцете на полицията и жандармерията да се саморазправя с нас, по заповеди на своите началници, защото ако не сте наясно те успяват да се прехвърлят от град в град, когато не е във всички такива. Затова от Бунтовният Комитет ви зовем да запазите спокойствие и да не се подавате на провокации, досега показахме, че знаем какво и как правим и не допуснахме някой от вас, да бъде задържан или бит, защото до вчера всички бяхме едно цяло.

Всички знаете какво се случи снощи в Перник, затова Ви казваме на 19.11. 2018 година всички заедно пак на БУНТ, а дотогава игнорирайте всичко и всички.

Досега показахме, че ние не се месим в това, кой град какво, как и къде ще направи, дори напротив давахме съвети и виждате, че се получи, затова ви призоваваме да не се поддавате на желанието си, а да мислите с главите си, какво и как ще направим всички заедно и как няма да допуснем партийните централи да яхнат недоволството ни, за да го потушат.
Питате ни за какво го правим?

Отговаряме Ви – Защото явно нямаше кой друг да го направи цели 29 години, но не очаквайте от нас, да ви кажем утре или вдруги ден какво и как да правите или как да живеем всички в България занапред, защото в самото начало казахме Успеели Бунта, ще решаваме всички, всичко заедно в цяла България, защото това е Алтернативата зад която трябва да се обединим. За България и нека бог е с нас и на 19.11.2018 година.
И не забравяйте:

– Който мисли за края, не става Герой!

Национален Бунтовен Комитет

 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 518181
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031