Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2023 18:26 - Кой не иска да има Български бизнес в ръцете на Българи?!
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 9177 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 31.03.2023 18:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Обещаваха ни пазарна икономика и свободна конкуренция.
Какво получихме?

- започна се с банковите заеми с огромни, нечувани за останалите страни от ЕС лихви;

- продължи се с изкуствено предизвикана икономическа криза, която развърза ръцете на банките и им даде неограниченото право да си искат обратно заемите, договорени за години, да им бъдат върнати в рамките на дни. Това доведе до успешната ликвидация на българските предприемачи в голямата им част.
Дотук със свободната конкуренция.

- След това се заеха с животновъдството - измислиха си болести и чуми по животните. Това им развърза ръцете да влизат по дворовете на хората и да им избиват стоката.

А сега внасяме агнешко от Македония, защото Македонците може и да ни пребиват, ама ние си ги обичаме.
И най-вече защото Български животновъди не трябва да има.

- За жалост по растенията чуми няма и не могат да намерят причина да ги изкоренят. Затова изкореняват Българските зърнопроизводтели - зад гърба на нашето законодателство внасят зърно от Украйна, която, както и Македония не е страна от ЕС. Тяхната продукция не подлежи на мита и други строги изисквания от регламента на ЕС. И няма гаранция, че не е радиоактивна или силно химизирана, например.

Българският производител не може да издържи на тази антибългарска политика на ЕС, защото той плаща по европейските регламенти.
Но дори и вносът от Украйна е избирателен. Всеки български зърнопроизводител би се зарадвал да може да внесе трактор Джон Диър от Украйна без мито, както е при зърното. Но това не се позволява, защото Западна Европа ще изгуби от продажбата на тези трактори.
Излиза, че само Българската икономика е подложена на унищожение.

- И не само това: от няколко години го наблюдаваме, но особено тази зима - по суха зима нашата земя Българска не познава. Небето ни се запрашава с химически облаци, които пречат на образуването на дъждовните капки. Всеки бедуин в пустинята го знае - високата запрашеност на атмосферата с пясъчните частици осъжда този край на постоянно безводие.
А сега от Райската градина България сътворяват пустиня - умишлено и целенасочено.

Правиха го през 70те години на миналия век в Средна Америка - съсипаха ги от суша, а след това изкупиха земите на американските земеделци на безценица - Монсанто и сие.
Сега съсипват нашите земеделци - за да ги принудят да продадат свещената българска земя на безценица. И да я превърнат в Европейската Палестина, в която местното население е затворено в бетонни затвори под открито небе. И няма право на мърдане.

- А ако много знаем и не изберем когото трябва, монополите си имат картел и от сега ни вдигнаха цените неколкократно - и това е само предупреждението.

- Останалото го знаете - участие на Българите във война срещу своите славянски братя.

Колкото по-малко славяни, толкова по-малко доказателства за онзи славен свещен език Българския, за онези Славни наши деди, които първи са засели земята, построили домовете, пътищата, цивилизацията ни. Които знаеха кой е мъж и кой жена, и които не даваха косъм да падне от главите на децата, жените и старците. И никога никого не поробиха.

А сега Вие ми кажете кой не иска да има Български бизнес? - защото това, за което Ви говоря е пред очите Ви от няколко десетилетия и всички партии, управлявали досега, са съучастници на престъпленията срещу най-мирния народ на света Българите.

- Алия Ошо
image      
   



Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3015827
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031