Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2023 08:19 - The American Thinker: Позицията на Запада за Украйна е една огромна лъжа!
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 4136 Коментари: 2 Гласове:
15

Последна промяна: 18.03.2023 08:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Американската империя е едно абсолютно глобално зло, което е в упадък

Позицията на западните политици и медии за Украйна е една голяма лъжа, която заблуждава обществеността, пише колумнистът Джаред Питърсън в статия за популярното американско списание „American Thinker“.

image
Чичо Сам е ултимативното световно зло

„Съгласно пропагандния западен разказ, Русия губи през цялото време. Буквално от първия ден на войната тя кърви, пораженията й са огромни, победите й са незначителни, военното й оборудване и боеприпаси са почти изчерпани, тя понася много повече загуби от враговете си и ще бъде значително отслабена като военна сила, независимо дали ще победи или ще загуби този конфликт.

В рамките на един ден Бахмут от „крайъгълен камък в отбраната на Киев, става „незначителен във военно отношение“, а на следващия ден ни казват, че градът трябва да се удържа до последния украинец, защото с падането му рухва украинската отбрана в цял Донбас и ще се отвори пътя за бързо руско завоюване на цялата останала украинска територия до река Днепър, тъй като била равнинна и незащитима“, отбелязва авторът в материал, преведен от InoSMI .

Питърсън подчертава, че „през мъглата от западна пропаганда и откровени лъжи е изключително трудно“ да се разбере ситуацията в Украйна. Въпреки това, смята наблюдателят, „в рамките на една година наблюдение на конфликта отблизо, постепенно се очерта реалната картина на бавна, болезнена и мъчителна, но решителна победа за Русия“.

„Загубите на Украйна почти сигурно са на непоносимо, неприемливо ниво за Киев. Най-близките до истината предположения са някъде от порядъка на 250 хиляди загинали военнослужещи от ВСУ, което със сигурност е поне няколко пъти повече от жертвите на Русия, която отгоре на това има и много по-голямо население. В момента Украйна губи цяло едно поколение свои млади мъже. И целта на всичко това е само за да се забави отслабването на световната хегемония на САЩ“, продължава Питърсън.

В същото време авторът отбеляза, че американският политически и финансов елит е безразличен към ужасяващите последствия за Украйна от тази война.

„На порочните, объркани, престъпно безразсъдни аматьори, които са на кормилото на властта в САЩ и удължават този разрушителен и изключително опасен конфликт, им е безразлична разрухата на Украйна и масовата смърт на нейните млади хора. За онези, които ходят по коридорите на Държавния департамент и Пентагона украинците са просто пушечно месо“, добавя Питърсън.

Ето какво коментираха читателите на електронното издание на American Thinker под материала на Джаред Питърсън. Статията буквално взриви форумниците-американци, които извън многото истини, които написаха, не пропуснаха да отбележат и коварството на пропагандистите на Белия дом:

„Правителството на САЩ лъже във всичките си думи и действия. Конфликтът в Украйна, фалшивата пандемия, която всъщност беше „цветна революция“, организирана и спонсорирана от мафията на демоократите срещу нас – американския народ, за да открадне изборните резултати и да сложи край на свободата и конституцията ни. Трябва да сложим край на тази огромна лъжа. ФБР и Министерството на правосъдието са извършителите на тази измама. Тя започва с „пандемията“ и в момента се пренесе в Украйна. Нашето министерство на отбраната – нашата скъпоценна армия сега е точно като ФБР, управлявана от мафията измамна организация, която налага тиранията на Демократическата партия и подкрепя лъжата чрез сила, затвори и други видове насилие.

Американската администрация е тирания. ... Абсолютно зло, насочено към световно господство. Пълна некомпетентност която не може да създаде нито едно добро нещо, но може да унищожи цялата световна общност и много добри институции. Това наше престъпно управление трябва да приключи, трябва да бъде унищожено. Да се помолим за Путин! – написа Кент Рамзи от Мичиган.

„Съединените щати нямат никаква работа в тази гражданска война, която е в Украйна. Разбира се, нашият американски военно-промишлен комплекс в момента прави големи печалби и дава своята лепта на престъпниците в американското правителство. Те имат бизнес – ГОЛЯМА сделка – с украинската схема за пране на пари. И този малък лакомник за долари и оръжия Зеленски, бродещ по света с овехтялата си стара зелена фланелка, тази марионетка, тропаща с малките си крачета и отправяща все по-нагли искания, не е герой-борец за свобода. Вероятно ще свърши като Чаушеску и бързо ще бъде забравен“, – казва Сониене.

„Това започна като война, която неусетно се превърна във военна катастрофа за Украйна и във всепоглъщащо блато за спонсорите си САЩ и Европа. Но докато украинското момче-комик има достъп до престъпното семейство Байдън, кранчето на парите ще продължи да е отворено… и броят на убитите само ще се увеличава ”, – добавя потребителя Дон Рийвс.

„Започвам да си мисля, че гражданите на Украйна може би предпочитат да живеят под закрилата на Русия, а не на престъпния киевски режим, който е пълна марионетка на САЩ и напълно под контрола на „новия световен ред“. Те в момента са пращани да бъдат убити и са ограбени. Експлоатират ги сили, на които не им пука за обикновения украински гражданин. Това няма как да не е настроило хората срещу властта“, предполага Фил Полбек.

„Вече не ме интересуват нито Украйна, нито Русия. Не ми пука и за Америка. Единственият начин да се спре американския военно-промишлен комплекс и неолибералите да разпалват военни конфликти е някой да разбие до кръв носа на САЩ. Хегемонията на САЩ над света приключи, ние сме в стръмен упадък. А империите в упадък винаги побесняват, когато упадъкът се ускори. В един момент ние, американците, ще загубим много, ако не и всички“, обобщава друг коментатор. 



Гласувай:
15



1. kvg55 - iw69,
18.03.2023 23:28
Нещата вървят към развръзка.
цитирай
2. radostinalassa - Сатанистите не жалят за избитите украинци...
19.03.2023 19:32
Те ще превърнат в норма и промяната на пола на американските деца. А Урсула спечели доста пари от ваксините против Ковид, и за да не я съдят ще каже всичко, което искат от нея. Патологична алчност.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4804107
Постинги: 2483
Коментари: 6254
Гласове: 16351
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031