Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2023 16:48 - Шефът на фонд "Култура" се подвизава като "Кралицата" в сайт за екстремен гей секс
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 613 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Шефът на фонд "Култура" се подвизава като "Кралицата" в сайт за екстремен гей секс

Сава Драгунчев е одобрил държавата да даде пари за травеститско шоу Актуални новини 16:19 - 29 Март 2023 1757         image Автор: Lupa.bg    

Шефът на Национален фонд "Култура" Сава Драгунчев се подвизава с профил "Кралицата" в една от популярните гей мрежи за поръчков екстремен секс. Това разкри журналистът и фотограф Виктор Димчев в профила си във фейсбук.

"Това е шефът на НФК. Това е човекът, който харчи парите за култура на страната. Профилът му в една от популярните гей мрежи за поръчков екстремен секс е "Кралицата". Има активни регистрации в поне три други мрежи за гей контакти, които ползва/обслужва ежедневно в работно време.

Много мила девойка, по сведения на информатори. Да си знаете кой разпределя порциите в културата след "промяната". В сравнение Ахмед Доган ми изглежда като небесен ангел. Само за последната година, "Кралицата" е раздал на гей дружинки повече от 2 млн. лева. За "култура", пише Виктор Димчев.

image

Сава Драгунчев има регистрации в няколко гей мрежи

 

Според отчета на фонд "Култура", публикуван през март тази година, държавно финансиране е получил проект, част от който е шоу с бинго игра, водено от три драг кралици. Програмата е адресирана до посетители на възраст 18+. Сумата в размер на 93 248. 04 лева, е получена от фирмата "Сингъл Степ" ЕООД, която представлява организацията The Steps.

В бар The Steps, зад която стои "Сингър Степ" се организират т.нар. партита с драг кралици, в които хомосексуални, травестити, би или транс мъже играят в женски образи. Фондацията е кандидатствала с проект по „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации.”

image

"Звездното Драг трио, което ще ни забавлява до скъсване и ще ни изпоти от удоволствие са сексапилната пума Пина, горещата Малина и най-свежото и изкусително бижу Емануела!”, така организаторите рекламираха последното драг шоу, проведено на 26 март. Самите организатори изрично уточняват, че проектът е реализиран с подкрепата на Национален фонд „Култура” – това е задължително условие, когато даден проект получи финансиране оттам. 

image

След като гръмна скандалът Министерството на културата начело с Найден Тодоров назначи проверка. Финансирането се извършва по времето на служебния министър на културата Велислав Минеков. Директор на НФК тогава е Мирена Танева, а парите са дадени в мандата на наследника ѝ актьорът ученик на Стефан Данаилов Сава Драгунчев, който заема поста и до сега.

Драгунчев беше сред кандидатите за директор на Народния театър на последния конкурс, спечелен от режисьора Васил Василев. Студентът на Ламбо зае поста и.д. директор на НФК със заповед на скандално известния министър на културата от Продължаваме промяната Атанас Атанасов. Сега стана ясно, че протежето на Просто Наско се подвизава с псевдонима "Кралицата".
Lupa.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19697422
Постинги: 44649
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031